Home   |   Harta site     

Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap “Sf. Dumitru” FiliasiAdresa: Filiasi, Bulevardul Racoteanu nr. 192A
Telefon: 0351/462.791
sef centru: Golumbeanu Adela-Ileana-Eva

Identificarea serviciului social
Serviciul social Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap "Sf. Dumitru" Filiasi, cod serviciu social 8790 CR-D-II, este infiintat si administrat de furnizorul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj, acreditat conform Certificatului de acreditare nr. 000698/25.04.2014, detine Licenta de functionare nr. 0005053/08.06.2016, cu sediul in orasul Filiasi, b-dul Racoteanu nr. 192A, jud. Dolj.

Scopul serviciului social
Scopul serviciului social Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap "Sf. Dumitru" Filiasi  este asigurarea, pentru persoane adulte cu dizabilitati incadrate in grad de handicap, aflate in situatii de dificultate (se afla in imposibilitatea de a-si asigura sau nu li s-a putut asigura protectia si ingrijirea la domiciliu sau in cadrul altor servicii din comunitate), a serviciilor specializate de gazduire, ingrijire personala, asistenta pentru sanatate, recuperare/reabilitare functionala, integrare/reintegrare sociala.

Beneficiarii serviciilor sociale
Beneficiarii serviciilor sociale acordate in Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap "Sf. Dumitru" Filiasi sunt persoanele adulte cu dizabilitati incadrate in grad de  handicap, carora li s-a stabilit o masura de protectie in cadrul centrului, conform criteriilor de admitere.