Home   |   Harta site     

Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap “Sf. Gheorghe”-II- DiostiAdresa: Comuna Diosti, strada santierului nr. 47
Telefon: 0374/903.530
sef centru: Tutu Paula

Identificarea serviciului social
Serviciul social Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap “Sf. Gheorghe” -II- Diosti, cod serviciu social 8790 CR-D-II, este infiintat si administrat de furnizorul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj, acreditat conform Certificatului de acreditare nr. 000698/25.04.2014, detine Licenta de functionare nr. 0001849/19.10.2016, cu sediul in comuna Diosti, strada santierului, nr.47, jud. Dolj.

Scopul serviciului social
Scopul serviciului social Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap “Sf. Gheorghe” -II- Diosti este asigurarea, pentru persoane adulte cu dizabilitati incadrate in grad de handicap, aflate in situatii de dificultate (se afla in imposibilitatea de a-si asigura sau nu li s-a putut asigura protectia si ingrijirea la domiciliu sau in cadrul altor servicii din comunitate), a serviciilor specializate de gazduire, ingrijire personala, asistenta pentru sanatate, recuperare/reabilitare functionala, integrare/reintegrare sociala.

Beneficiarii serviciilor sociale
Beneficiarii serviciilor sociale acordate in Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap “Sf. Gheorghe” -II- Diosti sunt persoanele adulte cu dizabilitati incadrate in grad de  handicap, carora li s-a stabilit o masura de protectie in cadrul centrului, conform criteriilor de admitere.